Sundhedsminister bakker op om Alkoholpartnerskab

- Forebyggelse kræver, at mange aktører tager ansvar. Derfor er det en god ide at bruge viden og kompetencer fra virksomheder og organisationer som supplement til det forebyggende arbejde og den oplysning, som foregår gennem myndigheder og kommuner.
Læs mere
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

miljøBRYG-WEB-1

Grøn optimering

Grøn omstilling er et udtryk, der er oppe i tiden. Virksomhederne opfordres til at omstille produktionen, så der tages mest muligt hensyn til miljøet. Til fordel for klimaet og virksomhederne og dermed også til fordel for Danmark, der som ”first mover” på den måde samtidig kan opnå konkurrencefordele i forhold til andre lande.
Læs mere

Rekord: 1.298 nye danske øl i 2015

For andet år i træk kom der over 1.000 nye øl fra de danske bryggerier. Et år hvor 15 nye bryggerier debuterede, så der nu er 172 i Danmark ifølge Beerticker.dk
Læs mere
skagen bryghus bar low
vækstforside web

Vækst 2015

Bryggeriforeningens ønsker til en vækstplan 2015
Læs mere

Ølakademiet

Mad, øl og musik i Herslev Bryghus. Der er flere nye aktiviteter på vej i Herslev Bryghus, skriver DAGBLADET Roskilde.Indehaveren af bryghuset nær Roskilde, Tore Jørgensen har blandt andet gjort plads til 45 siddende gæster i bryghusets café og gårdbutik. Og salget af øl stiger støt, fortæller han. - Vi holder adskillige arrangementer med en kombination af mad og øl og planlægger også en del musik-arrangementer. Vores øl passer godt til mad, vurderer indehaveren af bryghuset, der afholder fællesspisning og kulinarisk rundvisning i Herslev Bryghus. -Der er kun ganske få ledige pladser tilbage i april, oplyser Tore Jørgensen, som henviser til bryghusets hjemmeside. Gårdbutikken er åben mandag-lørdag. ... Se mereSe mindre

Fur på feriemesse. Gæsterne på feriemessen Ferie For Alle i Herning den 24. til 26. februar kan igen i år møde et udvalg af Skiveegnens turismeaktører på en fælles stand i Danmarkshallen. Fur Bryghus står også parat på messen med smagsprøver og gode ideer til ferieoplevelser i og omkring Skive. -Hvis du alligevel er på messen, så kig forbi og deltag i konkurrencen om et Limfjordsophold i perioden fra den 19. til 21. maj, lyder opfordringen fra turismekonsulent Janne Kragh Pedersen. Kort fortalt indeholder weekendopholdet overnatning på henholdsvis Fur Camping og Skive Fjord Camping, morgen-og aftensmad, fossiljagt på Fur, rundvisning og frokost på Fur Bryghus, rundvisning og besøg på Jenle samt Tarok Museet.Foto: Flemming Effersøe ... Se mereSe mindre

Garagerock hos Kongebryg. Levende rock blander sig hver fredag med fadøl og masser af gæster i en tidligere militærgarage til kampvogne i den gamle gardehusarkaserne i Næstved. Her har bryggeriet Kongebrygs Fredagsbar på rekordtid slået sit navn fast som noget af det hotteste for det voksne publikum i weekenden.
Ud over rock byder plakaten for foråret på blandt andre Mc Einar i en jazzet udgave. Men også internationale musiknavne, der normalt ikke spiller på danske klubber, tiltrækkes.
Fredagsbaren åbnede i foråret 2015, og her skulle Niels Kiens, der ud over at brygge øl, også er tidligere lydmand, finde bands. I dag er musikerne blevet godt kendt med Fredagsbaren og henvender sig efterhånden selv.
Kun på et punkt sætter Niels Kiens foden ned.
- Hvis et band vil spille her, skal de ikke spille andre steder i Næstved, siger han til sn.dk.
... Se mereSe mindre

Nyt fra Bryggeriforeningen

Læs nyeste nummer
screenshot-2016-09-08-20-26-44-1021x1024
 
ollaesk-banner-300

Nyeste tal om øl og læskedrik Se de seneste tal her


 
BARBERLINforside