Fødevarer

Bryggeriforeningens medlemmer sikrer fremstilling af øl af høj kvalitet ved at gennemføre en høj hygiejnestandard og en effektiv kvalitetskontrol.

Bryggeriforeningen har udarbejdet en webbaseret branchekode, der er godkendt af myndighederne. Branchekoden indeholder retningslinjer for god hygiejnepraksis, indretning, produktionsforhold, sporbarhed, mærkning m.v. og lever op til myndighedernes krav.

Bryggeriforeningens medlemmer har gennemført en frivillig ingrediensmærkning på øl samt en frivillig genstandsmærkning for at vejlede forbrugeren bedst muligt.

Bryggeriforeningens medlemmer oplyser altid om anvendelsen af tilsætningsstoffer. Er der anvendt tilsætningsstoffer i øl eller læskedrikke vil dette fremgå af etiketten.