Publikationer om øl

miljøBRYG-WEB-1

Bryggerierne & miljøet
» Læs mere

loft_arbejdet_90

Løft arbejdet
“Løft Arbejdet” er et værktøj, der skal hjælpe små bryggerier med arbejdsmiljøet. Vejledningen er en hjælp til at identificere og vurdere de ergonomiske belastninger. Vejledningen kan også hjælpe med at få mest arbejdsmiljø ud af indsatsen. Derudover beskriver vejledningen de opgaver, der belaster kroppen mest, og giver en kort introduktion til de mest relevante regler på arbejdsmiljøområdet.
» Læs mere

ologmad_90

Øl og mad
Folderen beskriver de mest almindelige øltyper og hvilken mad de forskellige er gode til.
» Læs øl og mad

pjece_90

Bryggerierne og samfundet
Bryggeriforeningen varetager øl- og læskedrikproducenternes interesser overfor Folketing, medier og myndigheder.
» Se mere her

ol_sundhed_2012

Øl og sundhed
En ernæringsfaglig rapport af Per Brændgaard, cand. scient i human ernæring.
» Øl og sundhed – en ernæringsfaglig rapport

CSR_2009_forside_90_95

CSR katalog
Bryggerier og læskedrikproducenter tager ansvar – både når det gælder kunder, miljø og medarbejdere.
» Se publikation

forside2010

Tal fra Bryggeriforeningen
Pjecen samler kendte og tilgængelige tal om bryggerierne og øl. Talsamlingen udgives af Bryggeriforeningen.

csrfolder_erduklar_forside

CSR koncept Er du klar?
Bryggerierne iværksætter egne kampagner, der sætter øl i de rigtige rammer, rettet mod unge og deres forældre under parolen: Er du klar?
» Se publikation

BF_olansvar90

Bryggeriforeningen mener
Læs Bryggeriforeningens rapport med dokumentation om øl, der bl.a. tilbageviser myter om afgifter og forbrugsregulering. Rapporten er udarbejdet til Forebyggelseskommissionen.
» Bryggeriforeningen om øl og ansvar
» Danish Brewers Association on beer and responsibility (Engelsk version)

Ologsundhed_rapport90

Øl og sundhed
Personer med et moderat forbrug af øl har 18 % mindre risiko for at dø for tidligt end personer, der er helt afholdende eller har et misbrug. Det er konklusionen i en ernæringsfaglig rapport, udarbejdet af cand. scient. i human ernæring Per Brændgaard Mikkelsen.
» Øl og sundhed – en ernæringsfaglig rapport

The-Contribution-Made-by-Be

The Contribution Made by Beer to the European Economy
Rapporten opgør danske og europæiske bryggeriers bidrag til den danske velfærdsstat. Rapporten er udarbejdet for Bryggeriforeningen og Brewers of Europe af Ernst & Young, april 2006.
» Resumé af rapporten
» Rapporten
» Kapitel om det danske marked

Helbredsmaessige_fordele

Helbredsmæssige fordele ved moderat alkoholforbrug
Pjecen giver et sammendrag af den viden, vi i dag har om de helbredsmæssige fordele ved et moderat forbrug af øl. Pjecen er udarbejdet i samarbejde med Brewers of Europe, 2004.
» Folder om helbredsmæssige fordele

bryggeriforeningens_alkohol

Bryggeriforeningens alkoholpolitik
» Bryggeriforeningens alkoholpolitik

WBA_Global_SR_2nd

WBA Global Social Responsibility Initiatives 2nd edition
» WBA Global Social Responsibility

Ansvarligt-forbrug360

Ansvarligt forbrug – 360 initiativer fra hele verden
» De 360 initiativer

Ansvarligt-forbrug150

Ansvarligt forbrug – 150 europæiske initiativer
» De 150 initiativer
Alkoholreklamenævnet
Håndhævelsesudvalget skiftede i 2008 navn til alkoholreklamenævnet. Se årsrapporter, afgørelser og meget mere på www.alkoholreklamenaevnet.dk