Mød Bryggeriforeningen på fem Folkemøde-arrangementer

Folkemoede_630-bf

Vil du dele en valgbajer med din lokalpolitiker, eller vil du hellere løbe en tur i Bornholms skønne natur? Er du interesseret i at høre en politisk debat om punktafgifter, eller er du mere til at blive klogere på dansk kvalitetsøl? Hvis du er folketingspolitiker ønsker du måske hellere skåle med kollegerne og høre om bryggeriernes samfundsmæssige betydning?

Fælles for disse arrangementer er, at Bryggeriforeningen står bag dem alle. Herunder kan du se, hvordan de ser ud i detaljer:

Torsdag den 15. juni kl. 18.00-19.30
A24 Det Politiske Ståsted, Danchells anlæg, Allinge.
Mød kommunal- og regionspolitikere over en øl fra deres lokalområde til snak og quiz i det grønne.

Torsdag den 15. juni kl. 20
H11, LA-skibet, Kajen i Allinge Havn.
Folketingspolitikere mødes til et socialt arrangement, som Bryggeriforeningen indleder med at fortælle om bryggeriernes samfundsmæssige betydning.

Lørdag den 17. juni kl. 7.30
J99, Kæmpestranden, ved Det Fælles Sundhedstelt.
5 km-motionsløb arrangeret i samarbejde med Tejn Idrætsforening. Gratis alkoholfri øl og vand. Gratis t-shirt til de første 20 løbere i mål.

Lørdag den 17. juni kl. 10.15-10:55
L20, Grønbechs Hotel.
Oplev debatten ”Punktafgifter: Dummebøder og byrder for erhvervsliv?” mellem blandt andre Lea Wermelin (S) og Jakob Engel-Schmidt (V).

Lørdag den 17. juni kl. 17:45-18:15
F1, Landbrug & Fødevarer, ved Allinge Røgeri / Biblioteket
Under titlen ”Bajere eller bæredygtige hipsterøl?” fortæller forfatteren og ølentusiasten Carsten Berthelsen om den danske ølrevolution, mens deltagerne smager på varerne.


Læs flere artikler